NO call allowed, sebaliknya SMS/wassapp saya di 019 6233479, saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ wassapp yer dear!

Cheese cake leleh

Cheese cake leleh
RM10 kecil, RM20 besar

Wednesday, August 13, 2014

Doctor cake

Ini di antara beberapa contoh kek baju doktor yang saya sempat buat...tak sempat publish

Thursday, August 7, 2014

Wall e cake

Wall e cake....
Saya cuba sediakan masa untuk upload yg kamera berkelajuan tinggi punya hasil yer...
Sekarg ni apa pun masih tak sempat...
Gambar dari hp pun boleh ye kawan2

Frozen cake lagi dan lagi

Ok...kali ni saya masukkan gambar2 yg sempat di ambil untuk design kek frozen..
Jgn lupa text or whatsapp saya untuk bertanyakan harga
Juga boleh tgk gambar2 ini dan banyak lagi di:
Facebook : kek afrina
Instagram: syima_kek_afrina

Minecraft cake

Saya tahu ramai yang mencari kek maniecraft yg serupa gini gini kan?? Susah nak jumpa pembuat?? Hmmm... lain kali klik2 lah saya punya fb :kek afrina kerana saya ada membuatnya..dan x sempat sangat kurasa untuk update d sini...

Sangat2 mohon maaf kerana tidak update blog...

Masa tidak mencukupi...

Saya update yg hp saya sempat snap sahaja gambar kek nya. 

Jgn lupa follow i.g skali taw...
Instagram : syima_kek_afrina
Fb : kek afrina

Wednesday, May 14, 2014

Frozen theme cake

Tengah hot kan kek ni?? Saya tak berkesempatan untuk upload gambar kek yang lain2 kerana kesempitan masa dan kesemputan saya mengejar order..

Frozen theme cake

Let it go...
Let it go....

Tuesday, April 15, 2014

Edible image cake and drawing birthday cake

Ini adalah antara edible image dan juga drawing cake... harga bagi kedua2 item ialah sama...

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...