contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Tuesday, February 28, 2012

Carrot walnut cake in slice
Sebelum ni saya cuma terima order carrot walnut cake dari customer je, lepas tu version yang ada di kedai cuma cuppies je. bila dah habis...saya x berkesempatan nak membuatnya lagi disebabkan kesihatan diri, kesihatan anak-anak dan jadual kerjaya sendiri ini sangat padat. Tapi disebabkan misi saya 2 minggu saya yang lalu iaitu mahu memenuhkan chiller kedai...saya gagahkan diri membuatnya...dan sekarang anda di luar sana boleh membelinya in slice dan mengordernya utk sebiji kek.

untuk pengetahuan sesiapa yang kurg pasti apa isi kandungan kek ini, ia mengandungi parutan lobak merah, dan walnut dan sedikit buah-buahan di dalam...cream yang menyaluti beliau pula ialah cream cheese ye tuan tuan...harga bagi whole cake for this carrot walnut ialah rm75.00. lebih dari sekilo. atau sila lihat senarai harga kek di sini

Dan anda boleh lihat sendiri respond mereka yang merasa sendiri kek ini yer...credit pic from her.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...