contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Friday, February 24, 2012

Kek ana muslim

percubaan pertama saya dengan melukis diatas kek dengan menggunakan teknik cuba dan try dan test...huhu nama utk version yg ini ialah cartoon cake. ia bukan edible emage tau...tapi edible tangan saya...

oho...napa banyak gambar? sebab say tak puas hati dan tak tahu yg mana satu yg cantek...
ni ms yg 1st sekali snap, tapi mata saya tak berkenan ngan bibir si ana muslim ni...pastu saya draw draw dan draw....jadlah seperti dibawah





ni pon sama...ni hasil yg last sekali apabila saya hitamkan bibirnya tu kalau x hitam nampak mcm x cantek....ke, memang x cantek pun sy buat???next time tahulah saya nak buat cane

ni bibir yg x hitam lagi



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...