contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Tuesday, April 17, 2012

angry bird

Kawan hubby order. semuanya nak angry bird.. Dia siap bagi lakaran supaya hasil kerja acik sama dengan apa yang dimahukan, bagus betul! Saya kan retired engineer... dengan izin Allah sah sah la ianya menjadi... Umpama architect memberikan gambo rumah yang cantek manakala civil engineer yang merialitikannya kan???




Tapi tangan acik dah sakit nak mengepam buttercream angry bird kerana kepadatan order pada jumaat sabtu dan ahad, ...jadinya acik buat from fondant jer...sebab kat rumah ade fondant yang reserve untuk baju si barbie tu....

Harapnya berpuas hati dengan kek2 ni yer...en. hakim !



ni acik buat fondant sebab tangan acik sakit nak pam buttercream...sama tak???

side view.. masih atas nest lagi kamu yer...


atas telur tulisan tuh! huhuh...terjawab soalan adik iesya bila dia tanya ngape saya bulat2kan buttercream kat tepi angry bird...nak buat telur rupenye...:)


mereka bertiga ialah kek2 kecil yang difondantkan... bukan fully fondant tau...tapi boleh dimakan juga kerana mereka kek!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...