contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Monday, May 14, 2012

Kek Kamera Nikon D700..love rain (비를 사랑) anya!



eh? ni bukan kek... ni model kek acik...acik terpaksa tengok semula cite ni tau semata2 nak letakkan die sebagai photograper..huhuuu... nak carik jang geun suk senang sebab cite love rain...tapi bab nak carik incik lee ni memang le susah..




Order dari incik takara sakana... ni yang penting sekali dalam ordernya tempoh hari selain dari anak kamben 10 ekor tu...dulu masa acik kerja engineer, acik x dapat nak bina macam2... asyik2 bermain dengan konkrit dan besi dan akhirnya bina bangunan... tapi semenjak meletakkan jawatan... dapat jugak acik hasilkan berbagai bende yang tak dijangka..xpayah nak belajo eletronik bagai...


ni yang takara sakana snap punya... yang acik snap di bawah nu ha....lain beno ropenye... 
agak2 kalian la kan... apa method yang boleh digunakan agar incik somi ter, alah...ter-belikan acik kamera yang gambarnya macam kat atas tu yer??? ada sapa2 yang mempunyai idea baguih dok?

kuserahkan kesayanganku padamu... peewit!





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...