contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Monday, May 14, 2012

red velvet angry bird

ni contoh red velvet yang di deko dalam bentuk angry bird... huhu...nampak same je ngan yg lain2kan? sebab saya dah masukkan semua cheese cream kat dalam badan angry bird tu sehingga ketebalan angry bird menjadi nyata! apakah? lupa nak tunjuk bape cm sebab kat kedai xde ruler...jadi saya letakkan botol...boleh ke cenggitu? ketinggian lebih kurang 4~5inci



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...