contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Monday, May 14, 2012

sheep cupcakes!

untuk hantaran pertunangan incik takara sakana... kalu sape2 nak dia ambek2kan apa2 gambar untuk majlis kalian...sila layari takarasakana.blogspot.com... hasil kerjanya amat baguih!


ok... ni gambar dari orang yang tempah tu...dia photograper, jadi gambonye cantek le...DSLR, acik punye kamera cap ayam...ofkos le gambar biri-biri jadi sempurna biri2nya...hahaha

ni gambar yang acik tangkap punya... ade rupa biri-biri tak?


comel sungguh anak kambin ni... embekkkkkk..... embekkkkkk!! eh! memang ejaan kambin tu acik tulih gitu... sebab org perak xde huruf 'g'...udah kene ambik di deme yang duduk di tengganu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...