contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Monday, May 14, 2012

thomas and friend cake

anak saya tak kenal thomas ni... sebab kat rumah saya xde astro...yang ade ialah tv biasa2 jer...jarang tengok pon..sebab makcik guna intenet lebih dari segalanya... tengok drama kat intenet.. tengok berita kat intenet... niaga kat intenet...nyembang ngan intenet...pendek kata...kalo TM tu bermasalah...acik ni x buleh duduk diam...!












Ok berbalik kepada cite asal... Order dari kawan opis lama...Econpile (M) Sdn Bhd..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...