contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Friday, September 14, 2012

Sudah dapat pekerja tetap?

Acik nak war war kan pada semua orang... acik dah dapat pekerja berwawasan yang sentiasa membantu kerja seharian acik... dia sangat cilik dan sangat comei. kalau tengok muka rasa macam nak gigit-gigit... Sangat rajin tuan tuan dan puan puan.....!!!! Inilah pekerja acik yang berwawasan tu...thum up NINI!


nini sibuk lap pan tuan tuan...




anak selalu ikot apa yang mak apak die buat... :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...