contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Friday, October 19, 2012

Cikgu alam maya

Edna de la cruz..., mula berkenalan dengan beliau semasa sedang scroll mencari tutorial gumpaste dan adik beradik kepada fondant. Saya tengok dia alahai cantek ni orang putih ni.., Dia adalah owner untuk design me a cakes...wah shanteknye cekgu kek saya...
Saya sangat berterimakasih dengan mereka2 seperti dia ni yang x pernah putus asa memberikan tutorial di dalam you tube dan saya gunakan sepenuhnya you tube itu sehingga menjadi saya yang anda lihat sekarang..... wish me luck!


kawan-kawan... saya kawan kepada edna jugaklah! hihihi...menjadi kawannya semenjak dia mempunyai kawan sejumlah 1500 orang dahulu...anak murid yang cantik kene mendapat cekgu yang cantek jugak kan? No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...