contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Monday, October 29, 2012

kek hantaran

Ni gambar kek Syazlin untuk majlis pertunangannya. 

Acik tak sempat nak snap banyak2...n kamera pun dah mcm diminta diganti dengan yang sangat canggih...hmmm

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...