contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Wednesday, December 5, 2012

Family Tree Cake

Pakej penjimatan yang acik ideakan pada customer acik... sebenarnya dia inginkan 3d podium cake yang diatasnya di letakkan fingurie.... tapi acik bagi tahu ianya costly kalau macam tu dan idea kan dia family tree seperti dibawah, dan minta jangan risau akan bahagian deko... acik akan deko secantik mungkin kerana acik nak meniaga dan nak pastikan keluaran acik sentiasa cantik dan sememangnya sedap....

komen dari customer
kek sgt sedap
kek sgt cantik
choc fillling inside sgt sedap
buttercream pun sedap x manis n x muak
(all of comment u can read in through fb) thank you ifah!

choc mud cakes
8inch 1.2kg
rm165










No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...