contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Wednesday, December 5, 2012

Kek Upin Ipin

Ada mcm upin ipin tak? hihi...mula-mula acik tersilap letak rambut sejemput tu diatas kepala si Ipin...habis kene tegur dengan si Afrina...'Ibu ni salah buat lah...itupun x tahu.., rambut ni kat kepala si Upin, bukan Ipin...' hihi...Pastu acik cabut n letakkan atas kepada Upin...abis meninggalkan kesan pada si Ipin akhirnya tanda cucukan itu.....

Anyway....perkara seronok mendeko kek ni... Kalian boleh belajar mana-mana cara menjadikan fingurie yang kalian mahu untuk attend kelas...just email me the design n i will quote the prices.
choc mud cakes
8inch 1.1~1.2kg
fondant fingurine 3d
price start from rm150






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...