contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Wednesday, December 5, 2012

Princess Cake Fondant or Barbie doll cake

She is very pretty wearing this dress i think... Tengok tailor la kan? Acik sungguh seronok mendekokan benda2 yang cantik macam ni...dan perkara yang paling acik suka kalau kalian bagitahu...it depend on you la sis...apa yang sis cantik cantik lah bagi saya.... Itu yang saya suka sebab saya boleh buat item yang saya x pernah nak buat lagi...:) Thank you again Pn Ira

buttercakes and double choc cake inside 2+kg
rm220


acik suka bergambar dengan orang yang cantik2 ni....walaupun mereka patung...:)



1 comment:

  1. brapa ni kak kalau macam ni? tempahan kena awal brapa lama?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...