contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Monday, January 14, 2013

Kek Hantaran Pink

Kek ini sebenarnya adalah version yang tersilap. Acik tersilap warna tema untuk kek.. mula-mula acik ingat warna pink... tapi masa acik nak hantar kek ni pada customer dan masa scroll alamat...rasa macam nak terburai biji mata bila tengok theme color ialah purple, silver, and white... acik punya cake warna PINK!! Idakke nak jatuh biji mata? Disebabkan dah tersilap...acik pun ambil juga gambar sebab ianya kombinasi yang sangat cantik....bagi saya lah!



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...