contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Thursday, February 28, 2013

Beach Theme Cakes

Kek dibahagian dalam ialah russian black and white. Penghantaran ke subang...dekat dengan Summit, Semenjak giat membuat penghantaran kek ni...acik kepenatan yang teramat rasanya...this week n next week sangatlah pack dengan pelbagai jenis penghantaran kek... Mcm nak employ orang tolong hantokan aje... xpe...sabo-sabo...sikit lagi je tu... huhu :)

Komen kastemer acik mengenai kek ini ialah...:
Kek manis...kalau kurangkan manis lagi sedap! 
Ahah! kek ni memang agak manis ye bagi sesiapa yang tidakberapa gemarkan manis...ia bukan satu option bagi anda...ini ialah kerana lapisan dalam kek adalah lapisan antara chocolate ganache,cheese dan kek sahaja...itulah yang menyebabkan ia agak manis... kalau ia adalah dari lapisan kek dan cream...kemanisan dapat di kurangkan seadanya...
Anyway tqvm hyda...!
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...