contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Thursday, February 28, 2013

Ipad cakes

Order dari Norashekeen Abd Wahab..(ambil dari FB) huhu
Dia telah berjaya mengawalkan tarikh keknya...kelam kabut acik carik tempat print gambar si ipad ni...adesss! dan sangat kelam kabut masak kek beserta anak kecil yang sangat baik asyik nak berkepit je lately...
Kepada kalian yang nak mengawalkan tarikh kek...apa yang anda harus mengerti ialah...., sometime you have to wait...kadang2 siap pada 1-2 sebelum event, and sometime...my schedule pack dan saya akan cancelkan order...Wang deposit akan tetap dipulangkan....(jika kek tak buat lagilah kan?)

Tapi dengan sedaya upaya, cuba memahami kalian...kadang-kadang silap tarikh...dan kalian sangatttt mahukan kek tersebut kan? dan saya sedaya upaya cuba membuatnya jugak lah jika tiada aral.

Red Velvet Cake inside
1.2~1.4kg
RM220

if choc fudge or buttercakes
RM200





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...