contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Wednesday, May 14, 2014

Frozen theme cake

Tengah hot kan kek ni?? Saya tak berkesempatan untuk upload gambar kek yang lain2 kerana kesempitan masa dan kesemputan saya mengejar order..

Frozen theme cake

Let it go...
Let it go....

6 comments:

  1. salaam. kalau saya nk order frozen themed cake ni rm brp ye? tak nak besar sgt sbb guests dlm 25 org je. tak pun, sbb ni 2 bezday girls, buat separate boleh ke i.e saiz kecik la... maybe boleh email saya hmazlina@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  2. http://crvmin-mylifemyjourneymyway.blogspot.com/2014/07/hapoy-birthday-sayang.html
    Thanks sis..sedap kek plus cantik....nasib tak lembek masa singgah shopping....Ins sha allah nest time bole order lagi..!!

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..saya nk tempah kek frozen elsa mcm pic kt atas tu tapi tak nak bertingkat cz utk 25 org sahaja jugak. berapa price die dan kena tempah awal ke cz my dotter besday this friday..bole tak agakye. serius dr last week me n husband terdesak google kt mana nk tempah..arini baru jumpeyg cantik mcm u buat susah nak cari. ni no hp saya 012- 904 5068 ( nadia)or 012-904 5067 (my husband.). tq

    ReplyDelete
  4. kalau saya nak order kek frozen setingkat berapa harga?

    ReplyDelete
  5. Saya nk order kek tema ni. Brpa harga dan brpa hari advance kena tempah? Email saya dgn segera di azeyaziz@gmail.com. tq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...