contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/Whatsapp
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Monday, November 25, 2019

kek kahwin

Ni latest version kek kahwin dari kami ya...

harga tiga tingkat mcm ni dari rm750



Thursday, April 11, 2019

kek pelbagai, frozen kek malaysia ni

Susah kan nak dpt kek comel² dan sedap² di malaysia ni kan... Ni antara kek lawa2 comel yg kami pernah buat. Ada frozen kek, unicorn, mermaid, uniform apa² jenis uniform insyaAllah boleh kami buatkan. 
Whatsapp saya di nombor
Www.wasap.my/+60196233479

unicorn cake
dari rm150

uniform atau baju polis
dari rm410

kek hantaran tunang
dari rm280

tepak sirih hantaran
rm350

kek PUBG
RM420

Frozen kek 
Rm160 ke atas

Frozen cake
Rm190/7inch


dari rm280/8inch cake

elsa cake atau frozen kek sesuai utk org malaysia
dari rm190/7inch cake

elsa cake

dari rm160/6inch, rm190/7inch
Frozen elsa and anna

rm350
Kek hantaran tunang

Makeup cake MAC

Kek durian

Iron man cake



dari rm190
Littlepony cake

high heels cake
kek kasut tinggi

petronas gas tong cake

kek katil ni dalam rm430
bed cake

beyblade cake 
dari rm190

dari rm130

boboiboy cake
dari rm230/8inch

climbwall cake

hotair ballon cake

kek uniform askar for panglima tentera



dari rm270

dari rm400



unicorn cake
dari rm150


Mermaid cake

dari rm150

dari rm150

mermaid cake ni ada banyak version..
nantikan harganya ya

Durian cake


Durian cake ni hanya ada pada musim duiran sahaja ya...




birthday cake

pelbagai jenis birthday cake custom kalian boleh order sebenarnya ya... macam macam...

saya cuma sempat letakkan beberapa d bawah ni.. tapi beribu2 lagi contoh dlm fb kek afrina dan ig syima kek afrina
ini contoh untuk  spiderman dan batman cake

princess cake

ironman cake

doctor uniform cake

Highheels Cake

petronas tog gas cake

Sebabkan dia ni rare sangat dan mmg sgt comel... alahai tong gas.. boleh di makan kalian

little pony cake








MAC makeup cake



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...