contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Sunday, February 26, 2012

From our chiller


Ni view bagi sesiapa yang agak ragu2 nak singgah ke tanak ke kedai acik. Acik memang ade siapkan kek yang dah siap untuk anda dalam pelbagai bentuk. Sebab ada yang bertanya...

'syima, kedai kek awak ade jual kek yang dah siap tak?'
' ni kek dalam chiller ni boleh beli terus ke atau kene tempah?'
' awak cuma terima tempahan je ke?'

jawapan saya ialah...yang mana dalam chiller adalah kek yang untuk dijual...manakala yang mana yang ditempah saya takkan letakkan di dalam chileer ini. Saya akan simpan di chiller di rumah saya sahaja, dan akan masukkan teruss...zas dalam fb! Begitulah ceritanya.

Ini pun bersengkang mata mokcik nak siapkan dan penuhkan kek2 ni semua tau! Sebab ia cepat keluar dibeli org...kadang2 tu ade 2 layer kekosongan di situ...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...