contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Friday, February 10, 2012

Russian black and white cake

Khas dibuat untuk harijadi Daddy...tp lewat 2 minggu gitu...punyala xde masa nak siapkan kek baru ni...tapi sedappp sangat! sapa yang makan mesti nak rasa lagi...sebab ianya tak tahan sedap sedap sedap sedap sedap...

ni sebelah luar...tapi boleh je decorate apa-apa yg anda sukai



napa mcm keras sangat sampai timbul urat? huhuhu...sebab ianya baru keluar chiller dan masih keras lagi

kek chocolate moist yg d layer2 dengan cheese cream dan coklate ganache...ianya mabolus sedap!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...