contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/Whatsapp
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Friday, April 27, 2012

Angry bird cake

Order by cumil mummy azniza...rakan FB! Dia nak yang buttercream je katanya...supaya senang nak ngap.., sungguh berusaha acik membuat garden cake dari itu buttercream..
lepas tu teman ngan anak2 comei nganto le kek ni ngan anak2 kat desa aman 1 kat kerinchi nuu.... ingat2 lupe jalan...sampai bawak kete pon mcm semut! marah orang belakang...hihihihi





yang ni nama dia dania safia


ni nama dia daniel fitri



dan 70pcs cupcake untuk kawan2...what impression r u?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...