contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Monday, May 14, 2012

royal police cake

Ada story disebalik logo ni.. logo ni acik lukis pakai tangan sendiri...sebab acik tak cukup masa nak tunggu template yg acik lukis atas logo yang betul tu, betul-betul kering dan transfer...akhirnya bila acik transfer dlm keadaan basah...ia patah patah dan tidak dapat digunakan langsung...so sad story huh?
jadinya acik lukis le sendiri...bakat terendam masih boleh dipakai lagi nampaknya...hubby kata ade rupa...okey le tu kan? asalkan si harimau tak nampak macam miau miau miau udah le...kolo udah jadi kucen...udah x garang le deme yer? hehehehehehehe



Order dari tuan dan puan polis di IPD Sri Petaling... Kamsahamnida!(감사합니다)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...