contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Tuesday, July 31, 2012

Pembantu Kedai Diperlukan

Kami di Kek Afrina membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi pembantu kedai. Di antara syarat-syarat yang kami perlukan ialah ;

1. Perempuan Islam ( tak kira apa bangsa)
2. Pakaian - sentiasa berbaju kurung dan bertudung yang mana kain tiada belahan menampakkan kaki - (tidak dibenarkan memakai pakaian kurung berfesyen termasuk kebaya)
3. Berumur - muda ataupun berusia tidak mengapa
4. Menepati masa

Ini ialah kerana saya adalah seorang hamba Allah yang sedang bertatih mencari redha Allah... dan jika boleh saya amat menitik beratkan soal halal dan haramnya apa yang akan saya buat dan pekerja. QAQC barangan keluaran kek afrina bukan setakat kepada halalan toiyibannya kandungan bahan yang digunakan... tetapi ialah sejauh mana Allah menerima bekal akhirat yang bakal saya bawa.

Kemasukan pada bulan September 2012

1 comment:

  1. Salam..tumpang tanye..kedai kek ne ada nk pakai practical? Saya dari college asian culinary.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...