contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Monday, September 10, 2012

New York Cheese Bola sepak Theme

Macam biasa je kan? hehe...tapi kek sebelah dalamnya itu ialah new york cheese cake. itu je kelainan pada kek bola sepak yang acik nak bagi tahu sebenarnya... design sama je mcm kek bola sepak yang lain...heheh, jadinya kepada sapa-sapa penggemar cheese cake...anda turut berpeluang mempelbagai bentukkan kek anda mengikut kesesuaian tema yer...




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...