contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Monday, December 31, 2012

Kek Kahwin Cucu General

Ehem...Puan Zaza order 2 set kek kahwin..untuk dibuat penghantaran ke Kem Sg Besi

Yang Ungu di bawah ni  untuk adiknya Syasa
Maaf gambar tak cantik sebab kamera Cap Helang takde, jadi acik guna kamera cap ayam je...
Gambarnya padan sangat dengan cap lah yer...sian acik taw!






sebelah kiri sana yang ade acik tu ialah kek Syasya dan dikanan ialah Zaza...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...