contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Monday, December 31, 2012

Kek Kereta Mercedes 350L

Kalian ingat tak post acik sebelum ni mengenai putera mahkota peberet acik yang hensem tu...alah! Rooftop Prince yang gelemer tulah...
Tapi post ini bukan cerita pasal dia...Ni nak cerita pasal Putera Mahkota sahaja. Acik dapat buatkan kek untuk Putera Mahkota Perlis untuk sambutan hari jadinya yang ke-62. Full namenya nantilah acik masukkan yer.. ia adalah order dari staff beliau cik Mona. Mahukan 20pcs cupcakes betemakan superbike. Tq dear untuk order anda yang seterusnya ini. Walaupun kakakmu tidak sempat membuat 3biji motor BMW silver itu...








tak percaya putera mahkota?? tengok nombor plate lah yer.

untuk tutorial cara membuat 3d cake kereta ni sila refer pada post yang ini yer
http://www.kekafrina.com/2012/12/retired-engineer.html



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...