contact :019-6233479 (SYIMA)
NO call allowed, sebaliknya SMS/W.A,
saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS/ W.A yer dear!
Dear All : Saya amat jarang update dan check blog untuk membaca sebarang comment...
Jadi untuk dapat respon yang cepat sila
W.A/sms 0196233479 (syima)

Thursday, March 28, 2013

Hippa Hippa Hey Cake

Order dari B (Fenlin) nama FB beliau... inginkan choc indulgance berbentuk nombor satu... Saya sebenarnya tak perasan yang beliau mahukan chocolate indulgance cake sebenarnya....sebab amatlah sukar mahu membuatnya tambahan berlapis lapisan cream dan kek yang berbeza dan ia mahu dibentukkan ke nombor satu pula.

Setelah saya menghabiskan masa membuatnya...saya dapati cara yang paling mudah untuk mebuat kek berbentuk untuk chocolate indulgance cake atau apa2 jenis kek yang mempunya banyak lapisan di dalamnya...kalian harus buat dalam bentuk 4 segi dahulu...apabila kek sudah 'set', barulah kek itu dipotong mengikut bentuk yang dimahukan... harganya akan 'berganda' yer...satu peringatan kepada yang ingin place order: Saya takkan membuat bentuk 'anjing, babi dan apa-apa nude cake yer...' walaupun saya boleh membuatnya, tetapi saya takkan buat kerana haram tetap HARAM walaupun ianya digambarkan untuk suka suka.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...