Checkout page is available for premium users

To Order

a. Langkah pertama ialah NO call allowed, sebaliknya SMS saya di 019 6233479, saya pasti kurang dari satu ke 2jam saya akan reply, Jika anda telefon ia mungkin adalah waktu saya tidak sesuai untuk bercakap. Saya ialah Supermom yang membesarkan anak-anak tanpa maid, juga menghantar kek dengan sendiri pada weekdays. Harian saya sangat sibuk menguruskan anak-anak serta mendeko kek. Saya mohon jasa baik kalian supaya SMS yer dear!

b. Langkah kedua ialah datang sendiri ke Kedai Kek Afrina sendiri jika anda inginkan keterujaan melihat kek pelbagai bentuk dan corak serta kek yang sedap-sedap. anda akan dilayan dengan penuh senyuman juga.

c. Jika anda ingin membuat custom order, iaitu order yang mengikut pilihan hati anda sendiri, sila SMS dan email saya di kekafrina@gmail.com atau bawa gambar itu bersama-sama anda semasa berjumpa saya di outlet.

d. Order hanya akan dibuat setelah anda membayar sebanyak rm50 atau bayaran penuh. Ia adalah untuk keselamatan diri saya, takut nanti dah buat2...anda tidak collect pula dan selamatkan diri anda kerana anda boleh tunjukkan bukti bayaran telah dibuat tapi saya terlupa nak buat ke...kan? manala taukan kot kot saya terlupa.

e. Untuk kek kahwin, bayaran penuh hendaklah dibuat sekurang-kurangnya dua (2) minggu sebelum tarikh kek.

f. Jika terdapat sebarang perubahan pada kek...sila SMS dan saya teramat minta jasa baik cik/tuan/puan supaya tidak menelefon saya. Selalunya saya sangat sibuk menyiapkan kek kalian (belum campur anak saya sikecil yang nak berkepit lagi tukan? Supermom memang suka buat 3,4,5,6 kerja dalam satu masa...Syurga itu bukan kah susah untuk di perolehi?). Dan saya amat faham SMS kalian itu URGENT. SMS amat diperlukan sebagai bukti dan reference utk pertukaran..

Clothing & Apparel:

Jewelry & Watches:

Health & Beauty: